Wurzelimperium
Вие излязохте от играта.
Моля забележете:
Вие излязохте автоматично от играта след 2 часа. Това е мярка за сигурност с която защитаваме вашия акаунт, в случай че работите на обществено място (училище, университет, интернет кафе) и сте забравили да натиснете бутона Изход.

Продължавайте да се забавлявате в играта!!

Вашият екип на Зелена Империя

Регистрация
Сървър:
Име за вход:
Парола:
GFX?
Портал-Вход
Централизиран вход с твоя акаунт в портала.
Все още нямаш акаунт в портала? Натисни тук!
Сървър

Портал-Вход

Портал-Парола


Научи още
X

Правила и ограничения

Системни изисквания

Системни изисквания

Windows

Операционна система: Windows XP incl. Service Pack 2 or Windows Vista

Браузър: Internet Explorer 7, Firefox 2.0 oder newer, Opera 9.5 or newer, Safari 3.1 or newer

Макинтош

Операционна система: Mac OS X 10.4 Tiger or 10.5 Leopard

Браузър: Safari 3, Firefox 2+ or compatible browser

Linux/UNIX

Firefox 2+ or compatible browser

За играта

Зелената Империя е забавна икономическа симулация, фокусирана върху градинарството и земеделието. Като уеб базирана игра, тя върви изцяло и само във вашия браузър, без нужда от допълнително инсталиране или изтегляне! Получавайки задачата да бъдете индустриaлно градинско джудже, Вие ще можете да създадете своя собствена райска градина. Маруля, моркови, ягоди, спанак или лук - от Вас зависи какво ще отглеждате. Посетете приятелския град Зелената Долина, за да търгувате с други играчи, да купувате растения, семена или украса за своята градина, изпълнявайте заявките на своите клиенти и бъдете винаги добър съсед ... a може да се събудите един ден и да откриете своята градина, опустошена от къртици ...

История

Здравейте и добре дошли в моята райска градина! Нека се представя, казвам се Willi Wurzel, и съм добре известно и опитно градинско джудже. Може да се каже, че съм роден със зелен палец. Но дори като джудже аз трябва да бъда в крак с времето, ето защо точно наскоро си купих чисто нов персонален компютър. Докато сърфирах в интернет, се натъкнах на тази прекрасна игра (симулация) наречена Kapi Regnum. От тогава насам все по-рядко имам време да отглеждам зеленчуци и да се занимавам с пазара. Освен това срещнах едно прекрасно момиче джудже на една от срещите, и очевидно ще трябва да отделям време и на нея. Затова както сами виждате, ако скоро не получа помощ, прекрасната ми градина ще бъде унищожена от къртици, ужасни плевели и тези гадни пънове! Когато Ви видях да преминавате покрай вратата на градината ми си казах: ето човек, на който ще мога да поверя своето малко оазисче. Какво казвате, никога не сте отглеждали градина преди? Ами това изобщо не е проблем. Вземете тази лопата и лейката и елате с мен, ще Ви покажа всичко, което трябва да знаете, за да си създадете своя собствена градинарска империя!

Зелена Империя
България